1.10.2020  Къща на виното в крепост "Туида" отвори врати

 
Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

Къща на виното в крепост "Туида" отвори врати и тази година за винопроизводителите от Сливенски регион, за да представят своите вина. Всички желаещи да научат повече за сливенските вина могат да посетят енотекатa, разположена на територията на крепостта., също така всички изложени вина могат да бъдат закупени, а събраните средства ще бъдат за благотворителна кауза.

Ето и участниците в тазгодишната надпревара "Вино на народа". Категориите са три - бяло, червено, розе. Участват шест винарски изби.

Всеки ценител, може да гласува за любимото си вино на фейсбук страницата на ОДФ Сливен чрез харесване на съответната снимка.

Гласуването старира на 01.10, а победителите ще станат ясни на 14.10. Наздраве и успех! Със специалното участие на: Винарска изба Афузов, Edoardo Miroglio wine, MarVin Winery, Windy Hills, Шато Ботево, Винарска Изба "Кермен"

Успех на участниците в конкурса и наздраве на публиката, която ще оценява гроздовите елексири!
           
           
           
           
           
           
 СЪБИТИЯ  13.04.2019  Фестивал на винарите "Вино и творчество 2019 г."  
10.00 часа, крепост "Туида".  
При голям интерес премина Фестивалът на винарите "Вино и творчество 2019", който се проведе на крепост "Туида". Община Сливен организира за втори път събитието, в партньорството на Фондация "Обществен дарителски фонд Сливен".  
12.04.2018  Фестивал на винарите "Сливен 2018"  
Откриване на фестивала: 12.30 часа, фоайе на зала "Сливен"  
В събитието взеха участие винопроизводители от Сливен и региона, които представиха своето производство.
 
 

 
 
 
 
  << Традициите на Сливенския край