24.05.2023  концерт "Обич и песен"


Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.


В истински музикален празник се превърна спектакълът "Обич и песен", който гостува в Сливен във вторник вечерта. Големите звезди на българската естрада Йорданка Христова, Мими Иванова и Развигор Попов и дует "Шик" изнесоха двучасов концерт на открита сцена и взривиха публиката на площад "Хаджи Димитър".

Хора от различни поколения, деца и възрастни изпяха заедно с едни от най-обичаните ни артисти неостаряващите им песни и популярни кавърверсии на световни хитове: от "Като камък на шия", "Лодка в реката" до "Изповед" /"Ще продължавам да пея"/ и "Здравей, как си, приятелю". Ярките гласове, чудесните текстове и мелодии доказаха мотото на турнето "Обич и песен" с участието на великолепните певци, че музиката трябва да се празнува, защото тя обединява и прави хората по-близки.

Концертът бе подарък от Общината за сливенци по случай 24 май и бе част от Майските дни на културата "Сливенски огньове". Изпълнителите бяха възнаградени с усмивки, овации и цветя. В края на спектакъла празнични илюминации осветиха небето.
 


ПРОГРАМА НА МАЙСКИТЕ ДНИ НА КУЛТУРАТА "СЛИВЕНСКИ ОГНЬОВЕ"
4.05.2023 - 31.05.2023


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРАЗНИЦИ И ФЕСТИВАЛИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени