4.04.2019  Участие на Община Сливен в туристическа борса "Вашата ваканция" в гр. Бургас

 
Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.


Откриване: 11.00 часа, Изложбен център "Флора", гр. Бургас

Община Сливен взе участие в в туристическа борса "Вашата ваканция" в гр. Бургас. Борсата се проведе на 4 и 5 април 2019 година в Изложбен център "ФЛОРА".

Проявата беше организирана по инициатива на Бургаска регионална туристическа асоциация /БРТА/ под патронажа на Министерство на туризма /MТ/, Областен управител на Област Бургас и Община Бург

Община Сливен имаше свой щанд, на който беше представен градът в четири области.

Първата е - Сливен, вековен и красив. Градът, в който се сливат духът на миналото и настоящето. Тук ще бъдат представени всички празници и фестивали от културния календар на Сливен".

Втората част представи Сливен като люлка на българската индустрия и възраждане. В нея беше отделено специално място за раждането на текстилната индустрия и Сливен като духовен център на българското възраждане, както и обектите от кампанията ни "Стани приятел на Сливен".Третата част е свързана със Сливен като вашето място за спорт, туризъм и атракции. В нея се показват различните международни и национални състезания, турнири и маратони в града ни, които са част и от спортния календар на общината.

Четвъртата част представя местата за приятна почивка и добра храна. Тук могат да се намерят хотелите и ресторантите под Сините камъни.

"Специално място на щанда ще бешр отделено на крепостта Туида, чиито чуждестранни посетители са нараснали три пъти от нейното откриване до днес. Ръст бележат и българските туристи
Още снимки от събора на нашата страница във Facebook:Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития