logo  
<< Предтоящи събития Архив на изминалите събития >>
декември ноември октомври септември август
28.10.2016  12 момчета имат шанс да се включат в отбора по шосейно колоездене  
14 момчета участваха в състезанието по колоездене, което беше организирано от Колоездачен клуб "Сините камъни", със съдействието на Община Сливен. То се проведе в Градската градина и имаше за цел попълване на отбора на клуба по шосейно колоездене във възрастова група "момчета".
25.10.2016  Хитовата комедия "ГОДЕЖ" идва в Сливен  
Вижте ГОДЕЖА на Александър Кадиев И Милена и съпътстващите го безброй комични ситуации в най-бляскавата и хитова комедия Г О Д Е Ж От Цветислав Минкович
23.10.2016  Първи планински маратон "Хайдушки пътеки"  
Първият планински маратон в България на класическа маратонска дистанция, 42.195 метра, ще се проведе в Града на 100-те воеводи по хайдушките пътеки на Карандила над град Сливен.
20.10.2016  Предстаеяне на книгата на Димка Илиева "Най-ръкоделният град"  
В книгата – албум "Най-ръкоделният град" са представени онези знакови занаяти в Сливен, които в най-пълна степен могат да бъдат илюстрирани чрез запазените във фондовете на музея движими културни паметници.
15.10.2016  ДИМИТРОВДЕН – официален празник на гр. Сливен  
В продължение на дълги години, Празникът на Сливен се утвърждава в официалния календар на общината с традиционния сливенски панаир, с атракциите, спортните и културни прояви, които представят най-добрите постижения на местни и гостуващи творци и изпълнители.
 3.10.2016  Конкурс за детска рисунка "Аз и моят град"  
В навечерието на празника на Сливен – 26 октомври, Димитровден, Община Сливен, в партньорство с Художествена галерия "Димитър Добрович", организира за 22-ри път традиционния конкурс за детска рисунка "Аз и моят град".