31.08.2022  акробатично шоу "Вълшебство" в Сливен

 
Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.
  
  

18.30. часа, Зала "Сливен"
  

Близо тричасова програма предложи на публиката акробатичното шоу "Вълшебство" в препълнената зала "Сливен". Младите таланти от Спортен клуб по акробатика "Стефан Данчев"-Сливен и гостите от Клуб по спортна акробатика "Нефтохимик 2011" представиха спектакъл, включващ танци и сложни акробатични елементи.

Гост на събитието беше зам.-кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова. От сцената на залата тя благодари на домакините за организацията, старанието, както и за невероятното преживяване от изпълненията на участниците. Пепа Чиликова поднесе поздравителен адрес от името на кмета Стефан Радев на треньора на Спортен клуб по акробатика "Стефан Данчев" – Виолета Бинева. В него сливенският градоначалник поздравява всички, участвали в подготовката на празничната вечер.

"За пореден път ще зарадвате публиката, ще предизвикате фурор с невероятните си изпълнения и ще й подарите запомнящи се моменти. Пожелавам ви още много прояви, пълни зали и сцени, които да покорите! Нека аплодисментите на възторжената публика, бъдат най-голямата ви награда!", пише още в поздравителния адрес от Стефан Радев. Сред гостите в залата бе и зам.-кметът на Ямбол и световноизвестен акробат Енчо Керязов. Той благодари за поканата и поздрави гостите и участници в акробатичното шоу. Основателят на Фондация "Енчо Керязов", която подкрепя българските деца-таланти отбеляза също и приноса на треньора на клуба Виолета Бинева, благодарение, на който през последните години акробатиката в града се развива и надгражда.

На свой ред треньорът на сливенския клуб по акробатика благодари за високата оценка, подкрепата и доверието. Тя сподели, че каузата й е да върне славата на акробатиката и най-вече да върне световната титла в града под Сините камъни.

Програмата на "Вълшебство" бе придружена с изпълнения на школата по народно пеене "Славейче" и Маг Арсен - един от учениците на големия български илюзионист Астор, който почина през тази година.

Акробатичното шоу завърши с награждаване на всички участници.

Организатор е СКА "Стефан Данчев", с подкрепата на Община Сливен и спонсори.
  Още снимки от събитието на нашата страница във Facebook:




Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 КОНЦЕРТИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени