3.07.2021  Кметът Стефан Радев откри волейболния турнир "Сините Камъни"

Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.
  

11.30 часа, комплекс "Асеновец"
  

Отборът на "Левски" е победител във волейболния турнир "Сините камъни", който се проведе в Сливен. Втори са момчетата от отбор "Сливен", на трето място е "Берое", а четвърти - състезателите от "Марица"-Белово. Турнирът е част от подготовката за финалите на държавното първенство.

Надпреварата в новия Спортен комплекс "Асеновец" беше открита от кмета на община Сливен Стефан Радев.

"Радвам се, че все повече деца и младежи избират спорта като начин на живот, като начин за осмисляне на времето си. Спортът изгражда спортния дух, дава здраве на тялото и учи на спортсменство. Пожелаваме си повече такива турнири, в които да участват младите български надежди. Не спирайте да се трудите и да надграждате спортната си кариера в предстоящите години",  заяви по време на откриването сливенският градоначалник.


Той пожела на участниците здраве, успехи и много победи, а на гостуващите отбори, да отнесат приятни спомени и емоции от Сливен.

Турнирът е за момчета до 13 години. В него участваха отборите на "Левски", "Берое", "Марица" и на "Сливен".Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени