12.06.2021  Държавен индивидуален шампионат по спортна акробатика - Сливен

 
 
Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.
  

Начало 8.30 часа, спортната зала "Васил Левски"
  

Младите български надежди на спортната акробатика събра в Сливен вторият кръг от Държавния индивидуален шампионат за най-големите.

Сред гостите в спортната зала "Васил Левски" беше и зам.-кметът Пепа Чиликова, която даде официалния старт на състезанието.

"Надявам се предстоящите дни от състезанието да ви донесат много успехи, да възнаградят вашите усилия и да ви провокират да дадете най-доброто от себе си. Използвам случая от името на кмета на община Сливен Стефан Радев и от мое, да честитя 10-годишния юбилей на нашия Спортен клуб по акробатика "Стефан Данчев", който през годините донесе много отличия и поводи за гордост на града ни! Вие успяхте да се утвърдите с традиции в този вид спорт и аз ви пожелавам да бъдете здрави, да надграждате постигнатото и още по-високи върхове!"  , заяви зам.- кметът.


Приветствие към състезателите и треньорите отправи и Генералният секретар на Българската федерация по акробатика Недко Костадинов, който им пожела успешно представяне в държавния шампионат и в предстоящото Световно първенство по акробатика в Женева, Швейцария.

Сред присъстващите на официалното откриване бяха още първата българска световна шампионка по акробатика в женските двойки Калинка Лечева, председателят на спортната комисия към Общински съвет-Сливен Пламен Крумов, директори на институции, партньори и др.

Домакинството се осъществява със съдействието на Община Сливен, Министерството на спорта и Българска федерация по спортна акробатика..



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени