26.05.2021  Сливен подкрепя клуба по акробатика "Стефан Данчев"

26 май от 18 ч. на откритата сцена на пл. "Цар Освободител" / пред Общината /,  


Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.
  

Концерт в подкрепа на акробатите от клуб "Стефан Данчев" на финалната надпревара в шоуто "България търси талант" беше организиран от Община Сливен на откритата сцена на пл. "Цар Освободител".

По инициатива на кмета Стефан Радев беше подготвена програма, в която пяха младите таланти Иван Едрев и Добромира Стоянова, Дует "Стил" и танцуваха балетите "Барби" и "Адажио". На сцената срителите имаха възможност да видят изпълненията и на самите акробати.

"Вълнуващото изпълнение на акробатите в предаването на 23 май и класирането им за финала ни дадоха пореден повод за гордост за целия ни град. Вярвам, че ще се представят достойно и от сърце им пожелавам успех!", каза кметът Стефан Радев.

Децата от клуб "Стефан Данчев" и техният треньор Виолета Бинева са в края на подготовката за участието си във финала, който ще бъде излъчен на живо тази неделя, 30 май от 20 ч. по бТВ.

Не пропускайте шоуто "България търси талант" и подкрепете децата на Сливен!

Още снимки от концерта на страницата на Инфо Туризъм във Facebook:     Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРАЗНИЦИ И ФЕСТИВАЛИ