5.02.2021  Традиционният базар за продажба на мартеници в Сливен тази година ще се проведе от 15 февруари до 1 март

 
Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.


Традиционният базар за продажба на мартеници в Сливен тази година ще се проведе от 15 февруари до 1 март. Със заповед на кмета Стефан Радев са определени и следните места за търговия на открито - бул. "Цар Освободител", ОП "Общински пазари", микропазари в кварталите "Българка", "Сини камъни", "Дружба" и "Даме Груев".

Таксата за търговия с мартеници е определена в Наредбата за определяне и администриране на местни данъци и такси и цени на услуги и предоставяни права на територията на община Сливен. Те са съответно 4 лв./кв. м. на ден за централна градска част и 3,5 лв./кв. м. за кварталите на града.
Не се допуска ползването на повече от две места от един търговец, като между всяко място трябва да има не по-малко от два метра разстояние. Заявления могат да се подават от 8 февруари, като таксата се заплаща предварително. Всички търговци са длъжни да спазват приетите противоепидемични мерки.

Контролът по изпълнение на заповедта е възложен на зам.-кмета по финансите Румен Иванов.Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРАЗНИЦИ И ФЕСТИВАЛИ