5.05.2020  Онлайн конкурс "Спомен за бъдещето - послание до моето бъдещо Аз"

 
Източник: Художествена галерия "Димитър Добрович".
Позоваването на източника е задължително
  .

Всяка епоха притежава своите характеристики и би могла да се опише, както от историческа, така и от технологична, икономическа, политическа, социологическа и други гледни точки. Днес, когато всички ние – малки и големи, сме съпричастни на случващото се в глобален мащаб, а именно борбата с невидимата заплаха от COVID-19, Ви предизвикваме.

Регионален исторически музей "Д-р Симеон Табаков" - Сливен заедно с Художествена галерия "Димитър Добрович" – Сливен организират Онлайн конкурс на тема "Спомен за бъдещето - послание до моето Аз".

Конкурсът е насочен към децата и тийнейджърите - от 5 годишна възраст до 19 години включително, като родителите е необходимо да изпратят декларация за съгласие в свободен текст, че разрешават творбата на детето им да се помести в сайта на РИМ – Сливен и ХГ "Димитър Добрович" – Сливен, и на страниците във Фейсбук.

Позволените формати са: рисунка, есе, презентация или кратко видео, като всеки участник трябва да изпрати творбата си в електронен вид. Ако е рисунка на хартия, например, е достатъчно да я сканирате или снимате.

Краен срок за подаване: 25 май 2020 г.

Къде да изпращате творбите: по имейл на museum_pr@abv.bg

Очакват Ви много предметни награди и изненади, които се надяваме лично да Ви ги раздадем.

Успех!.

  страницата на конкурса във Facebook:Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ИЗЛОЖБИ  
 ХГ "Димитър Добрович"