1.12.2019  Ледената пързалка вече радва жителите и гостите на Сливен

Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.
  

На 2 декември от 18:00 часа официално беше открита ледената пъразалка в Градската градина на Сливен.

Въпреки студеното време на събитието присъстваха много хора, дошли заедно да дадат началото на програмата за Коледните празници в града под Сините камъни.

Заместник-кметът Пепа Чиликова пожела на всички добро настроение и безаварийно каране.

"Щастлива съм, че за втора поредна година всички ние имаме възможността да поставим началото на зимната приказка в нашия град. Уверени сме, че ледената пързалка е изключителна възможност за забавление и спорт през зимните месеци за малки и големи. Искам да използвам възможността да ви поздравя от името на кмета Стефан Радев и да ви поканя на всички останали събития, които сме организирали по повод Коледа и Нова година. На ледената пързалка ви пожелавам много весели моменти и безаварийно пързаляне",  каза Пепа Чиликова.

В празничната програма беше включено ледено шоу на децата-фигуристи от клуб "Ледени искри" - София, както и музикални изпълнения на Гани Добрева и финалистът на един от известните музикални формати – Деян Асенов. За музикалния фон на вечерта се погрижи DJ Se7eN.

Пързалката е двойно по-голяма от миналогодишната. За най-малките любители на кънките са осигурени помощни съоръжения, с които ще могат да се включат в развлекателните дейности. Пързалката ще остане в Градската градина до края на февруари.

Организатор е Община Сливен, в партньорство с "Тийм груп България" ЕООД.



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРОГРАМА НА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени