12.10.2019  Сливен е домакин на Националния турнир по спортни танци "Туида 2019"

Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.
  

  10.00 часа зала "Васил Левски"   

Сливен е домакин на Национален турнир по спортни танци "Туида 2019". Началото на спортната надпревара, която се провежда в зала "Васил Левски" беше дадено от зам.-кмета Пепа Чиликова.

"Всеки спорт притежава своята индивидуалност и харизма, но спортните танци са нещо наистина красиво, граничещо с изкуството. Те изискват много търпение, отдаденост и безкрайни тренировки. Но точно в тренировъчните зали ще се научите на дисциплина, уважение към труда на ближния, работа в екип и уважение към вашите родители и преподаватели", заяви Пепа Чиликова. Тя пожела на участниците успех в турнира, много положителни емоции и нови приятелства.

Над сто състезателни двойки от трийсет клуба в страната ще премерят сили в днешната надпревара. Те са разпределени във възрастови групи от 7 до 19 годишна възраст.

Турнирът е кръг от ранглистата за националната купа и част от програмата на Общината за празника на Сливен – Димитровден.

Състезанието се организира от сливенския клуб по спортни танци "Туида", с подкрепата на Община Сливен.Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  ИнфоТуризъм Сливен,  Всички права запазени