22.10.2019  Награждаване на участниците е конкурса
за стихове и дигитална снимка "Аз обичам Сливен"


Източник: www.sliven.bg    
Позоваването на източника е задължително.
  

13.00 часа, Регионално управление ма образованието

На 22.10 в РУО /Регионално управление на образованието/ Сливен бяха наградени участниците в конкурса на Младежки дом – Сливен "Аз обичам Сливен"

В категорията за стихове на първо място беше класирана Ралица Жекова от ППМГ "Д. Чинтулов", на второ - Дейвид Дечев от ПХГ "Д. Дамянов", а на трето - Мария Димитрова от СУ "К. Константинов" - гр. Сливен. Награда на журито получи Атанас Атанасов от ОУ "Хр.Ботев"с.Самуилово, а поощрителна награда- Яна Чолакова от ППМГ "Д. Чинтулов".

Председател на журито беше Валентина Димитрова- уважаван учител литератор. Редактор е на книги. Нейни стихове, рецензии, критически материали, есета са публикувани в местния и в централния печат. Автор е на поетичните книги "Нощна магия" и "Сезони от чувства" .

Всички останали участници получиха грамоти, похвали и пожелания от директира на Младежки дом - Пламена Петкова за активността си и прекрасните стихове за родния град под "сините" камъни.

Конкурсът беше част от проект на Младежки дом "Младежи за откритост и съпричастност II"по програма "Еразъм+" на ЕК с ръководитл Анелия Иванова. Домакин на събитието беше РУО – Сливен със специалното участие на г-жа Милена Чолакова, която награди част от участниците и им пожела да развиват креативността си и където и да отидат, винаги да се връщат, да работят за Сливен и да го носят винаги в сърцето си.

 
ДИМИТРОВДЕН, ПРАЗНИК НА СЛИВЕН   


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРАЗНИЦИ И ФЕСТИВАЛИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени