6.11.2019  Легендарната група "Диана Експрес" с грандиозен концерт в Сливен

Източник: www.sliven.bg    
Позоваването на източника е задължително.
  

19.00 часа, ДТ "Стефан Киров"
  

Легендарната група "Диана Експрес" ще изнесе грандиозен концерт на 6 ноември, от 19 часа в Драматичен театър "Стефан Киров" в Сливен под съпровода на симфоничния оркестър на Държавна опера - Русе с диригент Димитър Косев.

"Диана Експрес" е сред малкото български групи, които признанието и любовта на публиката нарежда сред най-обичаните за всички времена.

Създадена е от Митко Щерев през 1974 година и от нея са тръгнали имена като Васил Найденов, Георги Станчев, Чочо Владовски, Юксел Ахмедов и Илия Ангелов.

 

Групата е с над 3000 концерта в България и зад граница. Десетките непреходни и обичани от поколения хитове: "Блус за двама", "Две праскови и две череши", "Утре", "Влюбено сърце", "Балада за Пловдив", "Адаптация", "Душа", "Молитва за дъжд", "Есен", "Северина" и др., сътворени от творческия гений на Митко Щерев, са в основата на това днес Диaна Експрес да е с обществен статут на Легендарна група.

"Диана Експрес" ще излязат на сцената в състав:

Митко Щерев - основател, пиано, Hammond орган
Илия Ангелов - вокал и китара
Живко Топалов - бас китара и вокал
Бисер Йосифов - ударни Атанас Копчев – китара

Билети: на телефон 0899 183 782, на касата на ДНА и на касата на театъра.Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 КОНЦЕРТИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  ИнфоТуризъм Сливен,  Всички права запазени