4.09.2017  Елена Андонова и Христо Боянов са победителите
от тазгодишното издание на "Болярка къп"


 
Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.


Eлена Андонова и Христо Боянов са победителите от тазгодишното издание на най-популярния тенис турнир за смесени двойки в страната "Болярка къп", който се проведе от 1 до 3 септември в Сливен. На второ място сред аматьорите се класираха Богомила Колева и Добрин Иванов. Третото място си поделиха две двойки - Стефка Бончева / Асен Бояджиев и Силвия Никова / Симеон Кисьов.

Наградите от името на депутата Десислава Танева, която е и патрон на турнира, връчи Милена Чолакова, председател на Жени ГЕРБ - Сливен. Председателят на Комисията по земеделие в НС изпрати поздравителен адрес до участниците в турнира. "Уважаеми приятели на тениса, участници и гости на "Болярка тенис къп 2017 г." Това е турнир, който всяка година събира хора от цяла България /а понякога и съседни страни/, които обичат и се наслаждават на този елегантен спорт, и стават все повече. Радвам се, че турнирът "Болярка къп" се утвърди като най-големия тенис турнир за любители във формат смесени двойки от цяла България. Всичко това бе изградено последователно в тези 17 години от всички вас - участници, гости, организатори. Едно голямо благодаря на всички! Този празник на тениса и приятелството е наш! За всички нас тенисът е спорт, който практикуваме в свободното си време, и чрез който създаваме приятелства на корта. Искрено се надявам, че и това издание е съпроводено с истинска спортна надпревара и приятни емоции. Изпращам Ви сърдечните си поздрави и благопожелания за успех, положителни емоции и удовлетвореност от играта, и разбира се - феърплей игра. Пожелавам на всички Вас и семействата Ви здраве и много успехи! Ще се радвам да се видим всички на следващото - 18-то издание на Болярка Къп!", пише в поздравителния си адрес Десислава Танева.

Повече от 80 смесени двойки участваха в 17-ия турнир по тенис "Болярка къп" – 2017. Поради огромния брой участници срещите се играха на трите бази в града - кортовете на ТК "Сливен-92", комплекс "NIKA" и "Спорт Палас". Участниците бяха разпределени в 16 предварителни групи от по пет двойки.

1-3.09.2017  Тенис турнирът "Болярка къп" – 2017 се провжда в Сливен.

 
Източник: www.sliven.bg.
Ползването на източника е задължително.


Тенис турнирът "Болярка къп" – 2017, ще се проведе от 1 до 3 септември в Сливен под патронажа на народния представител от ГЕРБ и председател на парламентарната комисия по земеделие Десислава Танева. Повече от 75 смесени двойки вече са заявили своето участие в турнира. Поради огромния интерес срещите ще се играят на трите бази в града - кортовете на ТК "Сливен-92", комплекс ‘’NIKA" и "Спорт Палас".

Участниците ще бъдат разделени по пет отбора във всяка група. Първа фаза ще се играе в групи - всеки срещу всеки до излъчване на двата най-добри отбора във всяка група. Класиралите се отбори за втори кръг се теглят на общ жребий за влизане в основна схема, след това мачовете се играят на преки елиминации.

"Болярка къп" се утвърди като най-големият тенис турнир за любители във формат смесени двойки от цяла България. Определено ни предстоят много интересни и вълнуващи моменти", казват организаторите. За три дни Сливен ще бъде център на тениса. В града на Стоте войводи ще се срещнат любителите на атрактивния спорт и ще преживеят заедно с публиката интригуващи моменти.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ