15.08.2017  Успешна кампания на "iLoveBulgaria" в Сливен

Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

"Информационната кампания ILoveBulgaria в Сливен премина при голям интерес и се надяваме да популяризира успешно дестинацията, маршрутите, местата в нашия хубав град Сливен". Това посочи днес на редовната си пресконференция кметът Стефан Радев. Община Сливен официално се присъедини към платформата през месец май и стана част от проекта, който е подкрепен от Министерството на туризма.

Антония Бойкова, директор маркетинг и продажби на научната компания разработила проекта, представи днес пред журналисти първата интерактивна туристическа мрежа в България "iLoveBulgaria". Новата платформа предоставя информация както за забележителностите на държавата, така и за специалните предложения на местните фирми. iLoveBulgaria включва в себе си най-новите постижения на дигиталния маркетинг и реклама. Целта е подобряване на предлагането на туристическия продукт в страната ни. Тя обединява интересите на различни институции и организации, бизнеса, гражданите и туристите.

"Община Сливен е една от 10-те общини партньори по проекта. Участието ни ще доведе до подобряване качеството на предлаганите услуги за граждани и туристи; Предоставяне на интерактивна информация за всички архитектурни, исторически и културни обекти; Създаване на интелигентни кампании в реално време към фирми, граждани и туристи; Стимулиране на бизнеса в района", каза още Бойкова.

От 9 до 12 август, част от екипа на ILoveBulgaria беше в Сливен, на специален щанд по главната улица. Гражданите се запознаха с платформата и мобилното приложение. На над 30 забележителни културни и туристически обекти в града има поставени информационни табели, изработени със съдействието на община Сливен. На тях е изобразен специален код, който гражданите могат да заснемат с мобилните си апарати и да получават информация за съответния обект. Най-посетени през тези дни са били къщата-музей на Хаджи Димитър – регистрирани са 84 сканирания, античната крепост "Туида" /55 сканирания/ и паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци – с 48 сканирания.

Интерактивният гид на България "развежда" туристите из местните забележителности. Картата на iLoveBulgaria показва снимки и видео от емблематични български паметници. Местните туристически забележителности и събития също се популяризират чрез няколко различни канала – мобилно приложение, Facebook, Instagram, Viber.

iLoveBulgaria е част от международната платформа iLove, разработена в Англия, ползваща най-модерните технологии и концепции в маркетинга и електронната търговия. Това иновативно решение обединява усилията на Министерство на туризма, общините, фирмите, гражданите и туристите, с цел подобряване качеството на предлаганите услуги.

линк за Android       линк за iOS        Oбекти на територията на община Сливен


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени