9-12.08.2017  ILoveBulgaria в Сливен

Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

От Стария бряст в Сливен започна информационна кампания на платформата "iLoveBulgaria". От 9 до 12 август, част от екипа на ILoveBulgaria ще бъде в Сливен, на специален щанд, който ще се мести по главната улица. Гражданите могат да се запознаят с платформата и мобилното приложение, както и да получи много награди. Сливен официално се присъедини към платформата "iLoveBulgaria" и е част от проекта.

На всички забележителни обекти има поставени табели. На тях е изобразен специален код, който гражданите могат да заснемат с мобилните си апарати и да получават информация за съответния обект.

Това e новата интерактивна платформа на България, предоставяща информация както за забележителностите на държавата, така и за специалните предложения на местните фирми. Мобилното приложение ILoveBulgaria предлага на гражданите и туристите неповторимо клиентско преживяване посредством атрактивни оферти и разнообразни програми за лоялност.

Интерактивният гид на България "развежда" туристите из местните забележителности. Картата на ILoveBulgaria показва снимки и видео от емблематични български паметници на територията на общината. Местните туристически забележителности и събития ще бъдат популяризирани чрез няколко различни канала – мобилно приложение, Facebook, Instagram, Viber.

ILoveBulgaria е част от международната платформа iLove, разработена в Англия, ползваща най-модерните технологии и концепции в маркетинга и електронната търговия. Това иновативно решение обединява усилията на Министерство на туризма, общините, фирмите, гражданите и туристите, с цел подобряване качеството на предлаганите услуги.

Свалете приложението ILoveBulgaria на своя телефон. Присъединете се към най-новата интерактивна платформа на България.

линк за Android       линк за iOS


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени