4.07.2017  Кметът на Сливен поздрави служителите на Областната дирекция на МВР
по повод професионалния им празник


Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

Кметът на община Сливен Стефан Радев изпрати поздравителен адрес до директора старши комисар Иван Русев и служителите на Областната дирекция на МВР, по повод 138 години от създаването на МВР и професионалния празник.

Кметът Радев изразява своето и на общинската администрация уважение и благодарност за усилията и труда, които служителите полагат за спокойствието и безопасността на сливенци. "Нека трудът Ви да бъде доказателство, че институцията работи в служба на гражданите и обществения интерес. Това е голяма отговорност и висока чест, но е крайно необходимо, за да бъде силно и сплотено нашето общество".

Днес Областната дирекция на МВР в Сливен организира на градския площад тържествено честване на професионалния си празник – 5 юли. Пред паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци се състоя тържествен ритуал за поднасяне на венци и цветя в знак на признателност за загиналите за народна свобода.

Празника уважиха владиката на Сливен Иоаникий, областният управител Чавдар Божурски, заместник-кметът на община Сливен Румен Иванов, председателят на общинския съвет Димитър Митев, народни представители от сливенски избирателен район, ръководители на държавни и общински институции. Владиката на Сливен благослови и пожела здраве , сили и успешна работа за закрила на всички хора.

След церемонията гостите и гражданите, дошли на празника, наблюдаваха акция на специализираното тактическо звено за бързи действия. Те демонстрираха залавяне на извършители на въоръжен обир на административна сграда.

По-късно в салона на Военния клуб се състоя тържество за награждаване на служители на МВР за висок професионализъм, инициативност и съществен принос при изпълнение на служебната дейност. Зам.-кметът Румен Иванов връчи плакет на община Сливен на отличения с приза "Полицай на 2016 година". Наградата получи Пламен Николчев - инспектор в сектор "Противодействие на криминалната престъпност" към ОДМВР-Сливен за цялостен принос при противодействието на престъпления, свързани с производството и разпространението на наркотични вещества.



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРАЗНИЦИ И ФЕСТИВАЛИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени