28.06.2017  Открий своето работно място днес" е мотото на Откритата трудова борса,
която беше открита в Сливен


Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

За първи път в Сливен се провежда Открита трудова борса. Събитието беше открито от кмета Стефан Радев. Той подчерта, че по нетрадиционен начин се прави връзка между работодателите и търсещите работа, за да се намерят отговорите на въпроси, свързани с трудовата заетост. 21 фирми презентират не само дейността си, но и възможностите за кариерно развитие в тяхната област. Сред тях са "Едоардо Миролио" ЕАД. "Нилсън Адмосфиър", Военно окръжие – Сливен, "Общинска охрана и СОТ-Сливен" и др.

Шатрите са разположени в градинката около фонтана "Кълбото". Борсата ще продължи три дни – на 28,29 и 30 юни. От днес до петък всеки жител на Общината може да се срещне с работодатели и да научи реалните възможности за получаване на работа. Това важи, както за тези, които още търсят начин за препитание, така и за сливналиите, които искат да имат по-добра възможност за кариерно развитие.

В първите часове след откриването вече се проведоха разговори между работодатели и граждани. Идеята за провеждането на откритата трудова борса е на кмета на общината Стефан Радев след проведена среща с представители на бизнеса в града, на която като основен проблем беше изведен липсата на кадри.

Събитието се организира от Община Сливен, в партньорство с Дирекция "Бюро по труда".Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  ИнфоТуризъм Сливен,  Всички права запазени