20.06.2017  С изложба приключи майсторският клас на Йордана Кунчева

Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

Заключителната изложба на възпитаниците от майсторския клас на Йордана Кунчева бе открита в галерия "Седем". Освен младата преподавателка и талантливите художници, на откриването присъстваха и много родители и близки на децата, както и ценители на живописта. Изложбата представя живописни творби на децата от групите за начинаещи и напреднали. В галерия "Седем" бяха изложени 41 творби на младите художници от майсторския клас Антон Парушев, Ирина Райчева, Рая Колева, Станиела Иванова, Радост Йовкова, Илияна Мавродиева, Дорина Куршумова, Дарина Йорданова, Хилял Чакър, Елица Тодорова, Михаил Бояджиев и Александра Бояджиева.


 
"Майсторският клас продължи година. Всяка събота работихме по различни теми в Арт-център "Седем", сподели Йордана Кунчева.

"Всички ученици бяха разделени по възрасти и способности в групи за начинаещи и напреднали. И както всяка година, така и сега завършихме майсторския клас с една обща изложба, която дава възможност и на мен, и на тях, да направим равносметка за постигнатото през годината и да начертаем бъдещите си планове. Благодарна съм на родителите, че ми повериха децата си през годината. Опитах се да науча децата да разчитат на собствените си сили, да вярват, че могат да постигнат всичко, след като положат усилия за това, да разберат, че всички заедно сме в една лодка и гребем напред, т.е., че сме екип. Гордея се с това, което децата постигнаха", поясни преподавателката..


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени