22.06.2017  3-ти и 4-ти ден на младежки лагер в Туида.

Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

В Младежки лагер "Туида 2017" през третия ден владее небивал ентусиазъм … За това съдейства младежкият дух и въодушевлението на лагерниците, тяхното увлечение, енергия и желание да изразят себе си, но и интересните дейности, в които участват с желание. Разходка с кон, ориентиране, първа долекарска помощ, карта на посланията, решаване на казус за противообществени прояви, състезания в спортната зона, работа с превантивни материали, средновековни игри и стрелба с лък … - всички дейности поставиха лагерниците в различни ситуации и те се справиха впечатляващо.

В младежки лагер "Туида 2017" през четвъртия ден настроението е приповдигнато, всеки демонстрира самочувствие и се стреми към победа в състезателните игри и другите дейности. Обучението в народни танци привлече вниманието на гости на Туида - момичета от ансамбъл "Съзвездието на Урал" от Екатеринбург, Русия и те много бързо се справиха с българските ритми. Обиколката на крепостта "Туида" с беседа от екскурзовод направи съпричастни към средновековната ни история два от поредните отбори в лагера. Демонстрацията на професията на пожарникаря предизвика интерес и много въпроси към екипа на г-н Алексиев.


Лагерът е първата по рода си инициатива, която ще продължи до 23 юни в туристическия обект "Туида". В него вземат участие ученици от ПХГ "Дамян Дамянов ", ПГТО "Добри Желязков", ПГИ "Д-р Димитър Табаков", ПГ по механотехника, ГПЗЕ "Захарий Стоянов", ПГЕЕ "Мария Кюри", СУ "Пейо К. Яворов" и СУ "Йордан Йовков"..



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени