22.03.2017  Радиопредаване на Клуба по журналистика в гимназия "Дамян Дамянов"

Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

"Да бъдеш заместник-кмет е преди всичко отговорност. Работа, която се състои в непрекъснато търсене на решения и на правилните начини да изпълниш задачите си така, че да се справиш с всички ситуации, които в повечето случаи са спешни". Това заяви зам.-кметът по хуманитарни дейности в Община Сливен Пепа Чиликова в интервю за радиопредаване на клуб "Радио и телевизионна журналистика" в Хуманитарна гимназия "Дамян Дамянов", с ръководител Добринка Иванова.

Пепа Чиликова отговаря още на въпроси за образованието, за интересите на учениците и ангажираността им към спорта. Тя увери, че ръководството на общината се старае, според възможностите си, да подобрява условията за младите хора в Сливен.

Сред другите гости на предаването бяха говорителят на областната дирекция на полицията Първолета Мандинска, уредникът от Регионалния исторически музей Дора Пондалова и Иван Темелков - спасител от екипа на сливенската пожарна.

Радиопредаването се проведе в мултимедийната зала на гимназията.

В клуба по журналистика участват осем деца от 7-ми, 8-ми и 9-ти клас. "Заниманията на учениците като репортери продължават. Предстои да се запознаят и с работата в телевизията", каза ръководителят на клуба –журналистът Добринка Иванова.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени