10.03.2017  Сливен е домакин на Отборните срещи по борба за кадети

Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

Кметът на община Сливен Стефан Радев откри Отборните срещи по борба за кадети в спортна зала "Васил Левски". Участват шест отбора с общо 110 от най-добрите спортисти по борба свободен стил в страната - "Локомотив" – Горна Оряховица, "Юнак-Локомотив" – Русе, "Илия Павлов" - Велико Търново, "Димитровград" - Димитровград, "Черноморец-свободна борба" - Бургас и АСК "Сливен".

Състезателите, които участват в днешните отборни срещи, ще представят страната ни през 2024 година на Олимпийските игри.

"За мен е чест Сливен да бъде домакин на срещи между най-добрите кадети в борба свободен стил в България. Нашият град е със сериозни традиции в този спорт и аз неведнъж съм имал възможността да изразя своята подкрепа. Целта ни е да развиваме всички видове, да се стремим да осигуряваме по-добри условия и да се радваме на постиженията нашите състезатели. Благодаря на всички, които дават своя сериозен принос за подготовката на шампиони, които прославят Сливен в страната и по света. Надявам се сред вас да са бъдещите олимпийски шампиони на България!".

Надпреварата се организира от Българската федерация по борба , Министерството на младежта и спорта, АСК Борба Сливен, със съдействието на Община Сливен.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени