26.01.2017  Представяне на дебютния
роман на Веселина Седларска


Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

Веселина Седларска е журналист от 37 години. Завършила е журналистика в СУ "Св. Климент Охридски", специализирала е в САЩ. Работила е в окръжни и областни вестници, в националните всекидневници "Труд" и "Стандарт", радио "Свободна Европа", списание "Тема". В момента работи за сайтовете "Клуб Z" и "Редута". Има и две журналистически книги: "Сънувах Мисисипи" и "Пасажерите на Ной". Автор на политически коментари, хуманитарни есета и кратки статуси, четени понякога по над 50 000 пъти и често предизвикващи полемика в социалните мрежи.

"Кладенецът" (изд. Сиела) е нейният дебютен роман. Той бе представен на 26 януари от 17.30 часа в Зала "Читалня" на Библиотека "Зора".

Романът е силно повлиян от журналистическата професия, но в него тя се насочва в необичайна за нея посока - към личностното развитие и психологията. Книгата разказва за курс по психология и творческо писане, който получава трудната задача да довърши един ръкопис. Самият ръкопис разказва историята на жена, която преминава през психотерапия и се опитва да открие причината за своето нещастие и да се промени.

Самият роман е една нестандартно разказана, но силно вълнуваща история за Пътешествието на един човек навътре в кладенеца на неговото собствено подсъзнание, където се крият чудовищата, пречещи на щастието му.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени