1,12.2016  Общинският Детски комплекс организира конкурс за сурвакници
и коледни картички 


Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

В навечерието на Коледа и Нова година Детският комплекс в Сливен организира областен конкурс, под наслов "Сурва, весела година!", за народни сурвакници и коледни картички.

В него могат да участват деца и ученици до 15 годишна възраст. Това съобщи Георги Иванов, директор на Център за подкрепа на личностно развитие, Детски комплекс Сливен.

Към собственоръчно изработените сурвакници и картички е необходимо да има следната информация: трите имена; училище, клас, възраст; адрес и телефон за връзка. С най-добрите ще бъде подредена изложба на 16.12.2016г., в зала "Зора", когато е и Коледният концерт на Детски комплекс.

Участниците с най-оригинални и автентични сурвакници и картички ще бъдат наградени. Краен срок за получаването им в Детски комплекс - Сливен, е до 13.12.2016г. (вторник), включително. Конкурсните материали не се връщат! На 16.12.2016г., от 12:30ч., в сградата на Детския комплекс се организира "Работилница на Дядо Коледа" - за изработване на коледна украса, картички, сурвакници и други.

За справки и допълнителна информация:
Детски комплекс – Сливен, ул. "П. Славейков" 8,
тел.: 044-62-41-62 30.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени