11.11.2016  В Сливен се проведе турнир по футбол за деца

Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

Турнир по футбол за деца се проведе в сливенската спортна зала "Асеновец". Проявата се организира от клуб "Сините камъни".

В състезанието участваха шест отбора от Сливен и един от Бургас. Купата за първото място спечели група "B-2" от клуба на организаторите, втори са малките футболисти от Речица – група С-2, а на трето място – Сливен, група D-1.

Кметът на общината Стефан Радев откри турнира. Той поздрави участниците и благодари на организаторите за усилията, които полагат за развитието на спорта в Сливен. "Заслужавате поздравления за целта, която си поставяте – връщане на футболната слава на нашия град. Клубът инвестира в детския футбол и може да разчита на подкрепата на общината според нейните възможности", каза кметът. Той пожела на организаторите сред техните възпитаници да са бъдещите носители на златната топка и златната обувка.

Председателят на клуба по футбол "Сините камъни" Пламен Крумов приветства гостите и участниците. Той пожела много успехи на терена и поздрави колегите си и децата за вече постигнати успехи.

На откриването присъстваха още областният управител Татяна Петкова, директорът на териториалната дирекция на ДАНС Николай Чиликов, зам.-кметове, общински съветници и др.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени