8.11. 2016  Поставиха указателни табели в Сливен и 12 населени места 

Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

Табели, които указват пътя към библиотеките в града и 12 населени места по проект "Пътят към библиотеката" на фондация "Глобални библиотеки – България", са поставени от Сливенска община. Целта на проекта е да се обозначи по подходящ начин местоположението на обществените библиотеки, включени в програмата. Монтираните указателни табели са част от инфраструктурата от знаци и табели към пътната мрежа.

В Сливен табели с надпис "Библиотека", на български и английски език, са поставени на кръстовището на бул. "Братя Миладинови" и "Хаджи Димитър" /до магазина на Миролио/ и на кръстовището на бул. "Цар Освободител" и ул. "Аксаков" / до бившия Универсален магазин /. Те посочват пътя към Регионалната библиотека "Сава Доброплодни". Предстои поставянето на указателна табела за библиотека "Зора".

В проекта са включени библиотеките в град Кермен и селата Жельо войвода, Блатец, Ичера, Драгоданово, Крушаре, Селиминово, Гавраилово, Бяла, Новачево, Старо село и Мечкарево.

Средствата за изработване на указателните табели и стълбове, както и разходите за доставянето им в общината са осигурени от фондация "Глобални библиотеки – България".


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени