19.09.2016  Михаил Желев награди победителите в "Мтел атлетика за младежи"

Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

Теодор Кръстев (Берое – Стара Загора) и Мила Димитрова (Тракия 96 – Пловдив) спечелиха победите в трибоя от седмия кръг на веригата "Мтел атлетика за младежи".

По пътя за първото място Кръстев постигна на 60 м – 7.5, на скок дължина 5.07м. и на 800 м – 2:32.6 мин., което му донесе общ сбор от 224 точки. Втори в групата на момчетата се класира Кирил Петков (Пранджева – Пловдив) със 188 т. и Георги Хаджийски (Тракия – Пловдив) със 181 т.

Победителата при момичетата Мила Димитрова записа шеста победа във веригата и сбор от 234 точки. Тя постигна 8.0 сек на 60 м, 4.98 м. на скока дължина и 1:46.3 мин. на 600 м. Втора се класира Изабел Крамарска (Рилски атлет – Самоков) със 199 т., а трета - Никол Николаева (Етър Акадамеик – Велико Търново) със 180 точки.

Проявата се проведе днес на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен, където участваха всички претенденти за отличията от веригата на престижния турнир. Домакините от АСКЛА Сливен предоставиха отлични условия за състезатели, треньори и гости, за да се проведе спортсменска и оспорвана надпревара.

Победителите, а и всички участници бяха наградени от Михаил Желев - европейски шампион на 3000 м стипълчейз от 1969-та година и носител на приза "Златния шпайк". Следващият кръг от веригата ще бъде на 22 септември в Правец. Финалното състезание ще е на 30 септември в Хисаря.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени