logo  
<< Предтоящи събития Архив на изминалите събития >>
декември ноември октомври септември август юли юни май април март февруари януари
 
 
16.04.2020  Посещенията в парковете на Сливен – от 28 април  
От 28 април – вторник, посещения в парковете и градините в Сливен ще се допускат само при стриктно спазване на наложените противоепидемични мерки, реши на днешното си заседание Общинският кризисен щаб.
18.04.2020  Виртуална изложба "Великден 2020"
online !
 
Въпреки извънредната ситуация, галерия МАЙ заедно с художниците от СБХ – представителство Сливен и Дружество на художниците Сливен и тази година допринесят за празничния дух с традиционната си съвместна проява.
16.04.2020  Виртуална великденска изложба  
Заради пандемията от COVID-19 тази година Община Сливен няма да монтира великденска украса. За да се внесе все пак доза оптимизъм и вяра в положителния изход от борбата, на кръговото кръстовище на "Розова градина" са поставени яйца от миналогодишната украса.
 9.04.2020  Нов културен раздел в сайта на Община Сливен  
Във връзка с обявеното извънредно положение и отмяната на всички събития от културния календар през май, сайтът на Община Сливен има нов раздел.
6.04.2020  Отмяна всички събития от културния календар до края на май  
Във връзка с обявеното извънредно положение в страната и вероятността за неговото удължаване, Община Сливен отменя всички събития от културния календар до края на месец май.
Информация за коронавирус COVID-19  
Община Сливен продължава да предприема нови мерки, свързани с превенцията срещу разпространението на коронавирус COVID-19. Тук можете да намерите важна актуална информация.
 

Тел. + 359 44 611 123   Контакт 
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com     << Начало
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени