logo  
<< Предтоящи събития Архив на изминалите събития >>
декември ноември октомври септември август юли юни май април март февруари януари
 
 
16.04.2020  Посещенията в парковете на Сливен – от 28 април  
От 28 април – вторник, посещения в парковете и градините в Сливен ще се допускат само при стриктно спазване на наложените противоепидемични мерки, реши на днешното си заседание Общинският кризисен щаб.
18.04.2020  Виртуална изложба "Великден 2020"
online
 
Въпреки извънредната ситуация, галерия МАЙ заедно с художниците от СБХ – представителство Сливен и Дружество на художниците Сливен и тази година допринесят за празничния дух с традиционната си съвместна проява.
16.04.2020  Виртуална великденска изложба  
Заради пандемията от COVID-19 тази година Община Сливен няма да монтира великденска украса. За да се внесе все пак доза оптимизъм и вяра в положителния изход от борбата, на кръговото кръстовище на "Розова градина" са поставени яйца от миналогодишната украса.
 9.04.2020  Нов културен раздел в сайта на Община Сливен  
Във връзка с обявеното извънредно положение и отмяната на всички събития от културния календар през май, сайтът на Община Сливен има нов раздел.
6.04.2020  Отмяна всички събития от културния календар до края на май  
Във връзка с обявеното извънредно положение в страната и вероятността за неговото удължаване, Община Сливен отменя всички събития от културния календар до края на месец май.
Информация за коронавирус COVID-19  
Община Сливен продължава да предприема нови мерки, свързани с превенцията срещу разпространението на коронавирус COVID-19. Тук можете да намерите важна актуална информация.