10.05.2024  Карнавал на учениците от НХГ "Д. Добрович" - Сливен
   
 


Източник: НХГ "Димитър Добрович"
Позоваването на източника е задължително.
  


18.00 часа, НХГ "Димитър Добрович" - галерия "Нова"   

С много фантазия, креативност и невероятно настроение се проведе традиционният ежегоден Карнавал на учениците от Национална художествена гимназия "Димитър Добрович" - Сливен.

В наситения с празници и изпити месец май карнавалът на Художествената гимназия неизменно е най-очакваното, най-дълго пазеното в тайна и най-коментираното събитие от училищния живот.

Талантливите единайсетокласници организираха с много вкус и старание карнавалната вечер на тема "Комикс", която завладя мислите, провокира въображението и креативността на участниците. Имаше музика, игри и изненади. Обявени бяха награди за най-оригинален костюм, за най-добър костюм по темата, както и за най-интересен учителски костюм.

Тази година специални гости на карнавала бяха – перкусионен ансамбъл "Престо", една от представителните камерни формации от НУМТИ "Добрин Петков", с ръководител Пенчо Пенчев.

НХГ "Димитър Добрович" изказва благодарност на г-жа Нели Попова-Коева – директор на НУМТИ "Добрин Петков", за приетата покана,а също така и на г-н Георги Милков, класен ръководител на XI клас, за чудесната организация преди и след карнавала, на служителите от Общинска охрана за професионализма и осигурената безопасност по време на събитието!

Oще снимки от карнавала на страницата на ИнфоТуризъм - Сливен във Facebook:

       
Карнавал на учениците от НХГ "Д. Добрович" - Сливен '2021


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 
 Галерия "НОВА"   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  ИнфоТуризъм Сливен,  Всички права запазени