1.02.2024  Спектакъл "На живо"
на Александра Сърчаджиева

19:00 часа, Зала "Сливен"
  

текст: Яна Борисова
режисьор: Димитър Коцев-Шошо
участват: Александра Сърчаджиева и Радена Вълканова.


Биографичната пиеса, която разказва за най-трудните и най-хубави мигове в живота на актрисата, ще разкрие несподелени досега моменти, които ще изненадат дори и близките й.

Чаровната актриса споделя, че в този моноспектакъл се разказва за самата нея. Представлението е обмисляно дълго време, изцяло създадено е от житейските й истории. Идеята и хрумнала след интересна случка, която се разиграла само два месеца след смъртта на Иван Ласкин. Неин приятел я помолил да разкаже някаква забавна история на фирмено събитие и макар да била още в траур, Алекс все пак се съгласила и отишла на уговореното място. Оказало се обаче, че залата е претъпкана, а част от желаещите да я гледат не успели да влязат.

"Забелязах, че хората се смеят много повече на моите истории, отколкото на комедиите, в които играя. После плачеха на други", призна Алекс, която открила без да иска вдъхновение за моноспектакъла си. "Искам да покажа себе си. Хората ме познават от сцената или като водеща, но сега ще направя дисекция на себе си", разкри актрисата.

Билети в касата на зала "Сливен" и в Ивентим.bg
телефон: 0895 300 370Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  ИнфоТуризъм Сливен,  Всички права запазени