7.06.2022  Театрална постановка "Разделям двойки по домовете"
от Тристан Птижирар
 

Източник: Младежки театър "Николай Бинев" - гр.София
Позоваването на източника е задължително.
  


19.00 часа, зала "Сливен"  

Автор на спектакъла: Тристан Птижирар
Превод: Снежина Русинова Здравкова
Сценография и костюми: Петър Митев
Режисьор: Проф. Здравко Митков
Участват: Искра Донова, Михаил Билалов, Николай Луканов
  
На 07.06. от 19ч. в зала "Сливен" сливенчани ще посрещнат любимия Михаил Билалов в една разтърсваща комедия, заплетена и пълна с изненадващи обрати! Екстремната комедията е с име "Разделям двойки по домовете" и е със специалното участие още на изключителните актьори Искра Донова и Николай Луканов. Те завладяват публиката където и да се появят! За пореден път ще успеят да завладеят и вашите сърца. Ще се смеете от сърце и ще се забавлявате истински!

Тази комедия е различна, поднесена по изключително интелигентен начин, заплетена история, която ще ви изхвърли, там някъде в случващото се, че чак ще забравите на театър ли сте или сте в "театъра"! Още с появяването си Михаил Билалов ви вплита в една интересна професия "Разделяне на двойки по домовете". Какво по- прекрасно от това, ако искаш да се разделиш с половинката си, но не можеш да го кажеш и някой друг, с професия такава, успява да го направи вместо теб!?.... Обаче……….. ако нещо се обърка и попаднеш на познати!!!?….Смях,смях, смях…… Края може да се окаже фатален!

Сюжетът "Освобождавам едни хора от други" - така героят описва своята сфера на дейност. Ерик е професионалист в разделите на двойки и по-точно - той е човекът, който съобщава новината на "освободения". Опитният агент по разделите има различни репертоари в зависимост от предпочитанията на "поръчителя". Така обаче, една вечер героят попада на бившата си приятелка Гаел, с която са разделени от години. Мисията му е да й съобщи неприятната вест, но сега вече всичко е по-различно. Ситуацията става още по-объркана и усложнена, и "падаш" от неочаквани обрати и смях…. Развръзката е разбиваща…ще ви връхлети изненадващо!

 
   
Това е може би най - интересната и елегантна комедия, която поднесена с изключителната игра на актьорите ще стане вашия фаворит на комедиите!

Билети на касата на зала "Сливен" с работно време от 10.00 до 17.00 с почивка от 13.00 до 15.00 ч Тел.: за резервации и информация: 0895 300 370



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени