17.03.2022  Театрална постановка "Хайде да убием Матилда"
Авторски спектакъл на Орлин Дяков
 
 
19.00 часа, зала "Сливен"    

Автор: Орлин Дяков
Постановка: Орлин Дяков
Музика: Пламен Мирчев - Мирона
Участват: Асен Блатечки, Николай Урумов
  

Историята започва по един наглед обикновен начин - с двама мъже и една пейка в парка. Налудничавите идеи на единия, в комбинация с оръжието на другия, довеждат до редица интересни случки, породени от действията на една жена - за единия тя е съпруга, а за другия – любовница... Така започва одисея, колкото мрачна, толкова и комична, в която двамата потърпевши обединяват силите си, за да достигнат до идеалната цел, изпълнението на която да ги избави от неволите - убийството на Матилда!

Асен Блатечки и Николай Урумов от години си партнират на сцената, а приятелството им в театъра и в живота е гарант за успеха на съвместните им проекти. Безспорният актьорски талант на двамата преобразява с усмивка кроежите за убийството на Матилда в психологическа и реална история, в която неочакваните обрати гарантирано ще развеселят и развълнуват зрителите.

Билети в Галерия "Сливен" – от 1 март 2022 г., срещу Регионален исторически музей "Проф. д-р Симеон Табаков", до магазина на Ядки "Торнадо" на "Цар Освободител" 7.

Работно време - 10:00 – 18:00 часа, всеки делничен ден
Телефон за информация: 0876694083



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени