18.01.2022  Театрална постановка "Големанов"

Източник: ДТ "Сава Огнянов", Русе, Импресарска къща "Вер-ди Арт"
Позоваването на източника е задължително.  

19.00 часа, зала "Сливен"  

Режисьор: Орлин Дяков
Сценография и костюми: Виолета Радкова
Музика: Пламен Мирчев – Мирона
Участват: Христо Гърбов, Венцислав Петков, Ивайло Спасимиров, Йовко Кънев, Любомир Кънев, Милен Димитров, Надя Банчева, Петя Венелинова, Татяна Цветкова, Тони Тончева, Ясена Господинова и Евгения Явашева.
  
Големанов е безсмъртен! Затова и пиесата на Ст. Л. Костов продължава да бъде актуална и днес. По нищо не се различават днешните мераклии за министерски постове, за депутатски заплати от тогавашните. Жаждата за власт, разбирай пари и влияние, никога няма да изчезне от нашите ширини. Разбира се, това е забавно, разбира се, това е смешно, колкото и тъжно да звучи.

Билети се продават в книжарница "ВИДАР" до Природо-математическа гимназия "Добри Чинтулов" – 0887 / 362 046
Цена: 18 и 20 лв.

Работно време каса: 10:00 – 18:00 часа
Резервации на 0887 / 36 20 46, 0898 / 293 951

Необходимо е посетителите да представят на входа някой от следните документи: Сертификат за ваксинация; Сертификат за преболедуване на COVID-19 през последните 12 месеца; Сертификат, удостоверяващ отрицателен антигенен тест (до 48 часа преди влизане в обекта), или отрицателен резултат от PCR тест (направен до 72 часа преди влизане в обекта);

 
 
-За "зелен сертификат" се признават и резултатите от лабораторни изследвания за антитела. За да получите удостоверението за наличие на антитела, стойностите на антителата срещу SARS-CoV-2 трябва да са доказани чрез количествено изследване на Anti-SARS-CoV2 IgG и да надхвърлят 150 BAU/ml. Документът е със срок на валидност 90 дни и важи само на територията на България.

-За "зелен сертификат" се признават и аналогични документи за ваксинация, за изследване и за преболедуване (доказано с ПСР или с антигенен тест) за лица, ваксинирани, преболедували или изследвани извън страната. Можете да извадите своят "Зелен сертификат" на www.his.bgЗа лица до 18 години не се изисква зелен сертификат.

Всички посетители в театъра трябва да носят предпазни маски

Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени