17.12.2021  конкурс за коледна картичка и оригинално коледно пожелание

   
 
Източник: РБ "Сава Доброплодни".
Позоваването на източника е задължително  .


За тринадесета поредна година, в навечерието на най-чакания, на най-обичания от децата празник, Регионална библиотека "Сава Доброплодни" организира Конкурс за коледна картичка и оригинално коледно пожелание "Коледна магия" – 2021, за да поощри децата и тийнейджърите да пресъздадат коледната магия - светла, красива и съзидателна.

За да се включат в конкурса, децата и тийнейджърите трябва да нарисуват коледна картичка. Към нея да добавят своето оригинално пожелание за празника и да я донесат в Детския отдел или да я изпратят по пощата на адреса на библиотеката /гр.Сливен, ул. "Никола Карев"1, РБ "Сава Доброплодни"/ до 10 декември 2021г.

Участие в конкурса могат да вземат деца и тийнейджъри на възраст от 5 до 16 години. Към творбите за конкурса, на допълнителен лист, всеки участник трябва да добави и следната информация: три имена, възраст (навършени години), училище, клас, адрес, телефон и e-mail за контакти.

Специално жури ще оцени изпратените творби. В дните преди Коледа, изпратените за конкурса картички ще бъдат показани на изложба във фоайето на библиотеката и виртуално в YouTube канала на институцията. Разбира се ще има и много награди, както за най-красивите картички, така и за най- оригиналните коледни пожелания.

Наградите на отличените участници в двата раздела на конкурса ще бъдат връчени на специална церемония на 17 декември /петък/ 2021г., от 10:00ч., в РБ "Сава Доброплодни", в рамките на програмата "Коледа в библиотеката", при спазване на всички противоепидемични мерки. Участниците, които не могат да присъстват на церемонията, ще получат наградите си по пощата.

За повече информация:

044/623970 - Детски отдел
044/622441, 0886090712 - Р. Петрова-Василева
Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
  НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ