1.10.2021  Представяне на книгата "Стъпки
към Непознатото. От Африка до Южна Америка"


Източник: Travelproof
Позоваването на източника е задължително.

  
1.10 от 18:00 часа в зала "Май"  

На 1 октомври от 18.00 часа зала "Май" ще бъде представена на книгата на Антон и Пламена Нашеви "Стъпки към Непознатото. От Африка до Южна Америка".

Малцина от вас знаят, че повече от година работим над проект, който е към своят финал - издаването на дебютната ни книга!

След толкова труд, безсънни нощи, редакции и вътрешни борби "да не хванем пътя", а да останем вкъщи и да работим, сме изключително щастливи да ви съобщим, че до края на месец август ще излезе от печат! В книгата си "Стъпки към непознатото" сме събрали между двете корици вълнуващи истории от живота ни като доброволци в Замбия и странстванията ни в Южна Америка.

Ще срещнем читателите си с далечни племена и ще ги запознаем с техните пъстроцветни култури и традиции. Ще ги разходим през някои от най-красивите кътчета на Земята, ще ги преведем през дивата африканска савана, разредения въздух на Андите, през най-сухата пустиня на Земята, дълбините на необятната Амазония, та чак до екзотичните карибски плажове. Ще разкрием интересни факти за далечните земи, по които сме стъпвали и народите, с които сме живяли.

Искаме чрез стъпките ни към непознатото да предадем на читателите си пламъкът и красотата да мечтаеш, да пътуваш, да си свободен.
  
Антон и Пламена Нашеви


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ИЗЛОЖБИ  
 Галерия "НОВА"   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени