12-13.08.2021   Международен ден на младежта в Сливен
За тринадесети път Младежки дом - Сливен отпразнува Международният ден на младежта заедно с младите хора. Негов партньор тази година беше Военен клуб - Сливен.   На 12 август в откритото пространство пред Военния клуб беше организиран концерт на младежки художествени колективи и индивидуални изпълнители с богата програма. На 12.08 от 19.00 часа, в Градската градина, се проведе и състезание по спортно ориентиране, организирано заедно със спортен клуб по ориентиране "Сините камъни". Деца, младежи и родители откриха и посетиха определени точки, отбелязани по предварително очертан маршрут на картата, като избираха възможно най-бързият път, за да бъдат първи в състезанието. На 13.08 от 19.00 часа в Градската градина / на плочата / се проведе интересен рок-концерт с три известни и предпочитани в Сливен рок-групи: "Монолог", "Динамика" и "Нова революция".
 

    12.08.2021  Открита сцена - концерт
17:00 часа, пред Военен клуб  С участието на балет "Барби", детски танцов ансамбъл "Тракийче", поп-рок клуб "Ритъм" и други.

  Още снимки от Откритата сцена на страницата на ИнфоТуризъм във Facebook:

 
    13.08.2021  Състезание по спортно ориентиране
18:00 часа, Градска градина  

  Още снимки награждаването на страницата на ИнфоТуризъм във Facebook:

 
    13.08.2021  Рок концерт
19:00 часа, Градска градина  Рок концерт с участието на групите "Динамика", "Нова революция" и "Монолог"


  Още снимки от изпълнението на група "Динамика" на страницата на ИнфоТуризъм във Facebook:  Още снимки от изпълнението на група "Нова революция" на страницата на ИнфоТуризъм във Facebook:  Още снимки от изпълнението на група "Монолог" на страницата на ИнфоТуризъм във Facebook:Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРАЗНИЦИ И ФЕСТИВАЛИ