26.09.2021  Авторски спектакъл "Бай Рок"
на Филип Аврамов и групата Джинджифил

19.30 часа, Крепост "Туида" 

Източник: ИК "Фери арт"
Позоваването на източника е задължително.  

По идея и текст на Филип Аврамов

Музика и текстове група "Джинджифил"
Участват: Филип Аврамов, Калин Вельов, Милен Кукошаров, Цветан Андреев и Марияна Добрева-Велева

Продуцент: Feri Art
  

Неустоимият Филип Аврамов и приятели ще Ви разтърсят с на открито под звездите в лятно кино "Орфей"! Продължението на Бог Рок с група "Джинджифил" ! Новия концерт спектъл се казва "Бай Рок" и ще ви зареди с авторска музика и много смях!

Космическа новина!

Дългоочаквано продължение на музикално-театралното шоу "Бог Рок" и неговия феноменален фронтмен Филип Аврамов в експлозия от изцяло авторски парчета и фолклорни мотиви с рок аранжименти! Той успява да събере на едно място – в себе си – всички пациенти на психиатриите, които имат санитарен полуден като ги обедини в грандиозен концерт-спектакъл Така най-сетне след 40 000 години групата "Джинджифил" , предвождана от този звезден комик се събира, за да изсвири, изиграе и изпее причините за появата на първите планети, първите черни дупки и съответно на първите жени във вселената!

Едно е сигурно – всички, които скучаят ще отидат в ада, защото по време на шоуто за публиката ще се организира екскурзия до Марианската падина, както и до други спирки във Вселената, а зрителите ще могат да си купят пръстен от Юпитер, или да вземат дейно участие в бригадирското движение на Хималаите. И най-важното – ще си отговорят на следните въпроси: Каква е връзката на Слънчевата система и Слънчев бряг? Какви са ползите от запознанството с неутрона? Каква музика се е изпълнявала на кръщенето на Аполон? И защо като кажеш, че си първия човек, първо ти се смеят, после те бият?

Истински пътеводител до Големия взрив, през големия смях, със страхотна музика и необуздано настроение. Или както казва зрител, оцелял от шоуто: "Леле, беше грандиозно!" Спектакъла се реализира с подкрепата на Министерството на културата.

Тел. за информация: 0895 467 289 , 0889 199 878
БИЛЕТИ - СЦЕНА ТУИДА и EVENTIM.BG      БИЛЕТИ ОНЛАЙН


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени