21.01.2021   колоездачна Купа "Милко Димов – Илия Кръстев"

Източник: sliven-sport
Позоваването на източника е задължително.
  

Старт: 1 май, 12 часа, пл. "Хаджи Димитър"  

Сливен отново ще бъде домакин на колоездачно състезание за Купа "Милко Димов – Илия Кръстев". Спазвайки традицията, Колоездачен клуб "Сините камъни", със съдействието на Община Сливен и тази година организира спортната надпревара, която обичайно се провежда през месец май и е в памет на най-известните български колоездачи за всички времена Милко Димов и Илия Кръстев.

Състезанието ще се проведе на 1 май, събота. В тазгодишното, 13-о издание, участие ще вземат колоездачи от клубове от цялата страна, като до този момент са регистрирани повече от 200 състезатели, разпределени в различни категории.

Официалният старт "Изкачване на връх Българка" ще бъде даден в 12 ч. на пл. "Хаджи Димитър". Маршрутът включва централния градски площад, ул. "Г. С. Раковски", ул. "Елисавета Багряна", ул. "Абланово" и ул. "Орешака".

Общият старт ще бъде даден от местността Селището. Награждаването на състезателите е предвидено за 14 ч. и ще се състои на чешмата в местността Абланово.

По-рано през деня, от 11 ч., пред паметника на Хаджи Димитър ще се състои и спортна надпревара за деца от 9 до 14 години.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени