ФЕСТИВАЛИ

Източник: Обществен дарителски фонд-Сливен
Позоваването на източника е задължително.
  

online
  

Младежкият театрален фестивал "Сливенски вятър" тази година отново ще се проведе онлайн заради продължаващата усложнена епидемилогична обстановка, съобщават организаторите. Те отправят предизвикателство към най-малките актьори – децата в предучилищните групи на детските градини и учениците от началния етап на образование да покажат своя талант. Тазгодишната тема на фестивала е "Усмихнато детство".

Участниците трябва да спазят няколко изисквания. Всяка група може да представи кратък откъс от приказка, рецитал със стихчета и песни, танци, забавни игри и др. Продължителността на представянето трябва да е от 5 до 15 минути. Всяко участие трябва да бъде заснето на видео. Всички постановки ще бъдат публикувани на страницата на ОДФ-Сливен във Фейсбук. Художествен съвет от експерти ще определи най-добрите театрални групи. Ще бъдат оценявани костюмите и декорите, песните и танците, оригиналното поднасяне на приказките, както и актьорското майсторство на прекрасните сливенски деца. За всички участващи групи ще има грамоти и изненади!


Фестивалът за театър "Сливенски вятър" се осъществява с подкрепата на фондация "Обществен дарителски фонд-Сливен", Община Сливен, фондация "Работилница за граждански инициативи" и фондация "Чарлз Стюарт Мот".
     

Младежки театрален фестивал "СЛИВЕНСКИ ВЯТЪР 2019"
Младежки театрален фестивал "СЛИВЕНСКИ ВЯТЪР 2018"
Младежки театрален фестивал "СЛИВЕНСКИ ВЯТЪР 2017"
Младежки театрален фестивал "СЛИВЕНСКИ ВЯТЪР 2016"


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРАЗНИЦИ И ФЕСТИВАЛИ   
 


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени