1.01.2021  Кметът Стефан Радев поздравява жителите на общината с новата 2021 г.

 
Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.  
  

Скъпи съграждани, приятели, настъпи новата 2021 година. Очаквана от всички хора по света с нетърпение и надежда, че ще бъде по-здрава, по-добра и по-щастлива от изминалата. Нека вярваме, че идват по-добри дни, но и не забравяме уроците, които получихме!

През последните 12 месеца човечеството беше изправено пред изпитание, каквото светът не беше виждал. Животът - такъв, какъвто го познавахме, се промени и ни накара да преосмислим приоритетите си, да ценим малките неща, времето с близките и приятелите, радостта от ценните мигове с тях.

Смятам обаче, че това предизвикателство ни направи по-единни, по-отговорни и по-смирени. Накара по-силните да подадат ръка на по-слабите и примерите за благородство и самоотверженост ни донесоха вярата, че ще се справим и с това.



 



Аз съм убеден, че заедно сме много по-силни, че можем да преодолеем всяко препятствие и да начертаем пътя си занапред за едно по-светло и по-мъдро утре.

От нас зависи общото ни бъдеще. Благодаря на всички медици, които работят и продължават да работят за спасяването на човешки животи, показват ни истинското лице на битието и ни даряват надежда.

Пожелавам 2021 година бъде по-добра! Нека опитът ни послужи да градим света на нашите деца с разум и отговорност!

Пожелавам на всички вас и на семействата ви най-вече да сте здрави, да имате много щастливи мигове и заедно да споделяте и изживявате мечтите си!

Честита Нова година, Сливен!


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРАЗНИЦИ И ФЕСТИВАЛИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени