7.12.2020  Децата на Сливен поздравяват жителите и гостите на града
по повод предстоящите празници

 

Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.
  

Традиционният Коледен концерт на децата от детските градини в Сливен няма да се състои тази година заради епидемичната обстановка и заповедта на здравния министър. Въпреки това обаче малчуганите и техните учители са измислили алтернативен начин да поздравят жителите и гостите на града.

На сайта на община Сливен, в раздел "Коледно вълшебство", са качени предварително записани изпълнения на малчуганите, които може да видите на:

https://mun.sliven.bg/koledno-valshebstvo

Кметът Стефан Радев благодари на децата за положеното старание и им пожела да са здрави, усмихнати и много щастливи. "За първи път тази година не можем да се съберем всички заедно, но това не ни пречи да отпразнуваме един от най-хубавите празници в годината. Поздравявам всички за изпълненията. Бъдете здрави, послушни и ви пожелавам много забавни мигове с близките ви, както и много подаръци", пожела кметът Радев.

Община Сливен, съвместно с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, ще осигурят и коледни подаръци за детските градини.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРЕДСТАВЛЕНИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени