4.11.2020  Изложба "Черно
на бяло" на акад. Светлин Русев


Източник: Галерия "Йордан Кювлиев".
Позоваването на източника е задължително


Откриване: 4 ноември от 18.00 часа,
в галерия "Йордан Кювлиев


Една дълго подготвяна изложба. Не защото организацията и бе сложна или мащабите - грандиозни, а поради изминалата несигурна половин година.

Радвам се, че ще бъде факт след няколко дни. "Черно на бяло" ще представим непоказвани рисунки на акад. Светлин Русев, както и няколко живописни платна от частни колекции.

А доколко черното е плътно и дълбоко, до колко леко и витално е бялото, и какви са нюансите между тях, ще прецените сами. В Сливен.

На 4.11.2020 /сряда/ от 18.00 ч. В галерия "Йордан Кювлиев" - ул. Ген. Драгомиров 2 Експозицията ще стои до 4.12.2020 г. Очакваме ви.


Благодаря на Красимир Карабаджаков той си знае... На Атанас Парушев, който прегърна идеята. На Vasil Todorov за колекцията от 12 рисунки (част от тях изненада за мен), на Dessislava Mincheva и Иво Мирчев за съдействието и брилянтните картини от личните им колекции. На Камен Васевски Vassilen Vasevski Ivailo Vasevski за тези три от неговата. На всички, които балансират светлината в мрака си.

Илиян Урумов

  Още снимки от изложбата на страницата на ИнфоТуризъм във Facebook:Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ИЗЛОЖБИ  
 Галерия "ЙОРДАН КЮВЛИЕВ"