27.07.2020  Благотворителна изложба в подкрепа на млади таланти

Източник: Обществен Дарителски Фонд - Сливен
Позоваването на източника е задължително  .

галерия "Седем", до 13 октомври

Благотворителна изложба, по основната програма на ОДФ-Сливен за подкрепа на талантливи деца от града, бе открита в галерия "Седем". Изложбата представя рисунки върху коприна, изработени в творческите ателиета по дейност "Социална работилница" на ОДФ-Сливен. Картините са на цени от 20 до 120 лв. Изложбата ще остане в галерията до 13 октомври.

Припомняме, че творческите занимания в "Социална работилница" се проведоха в периода ноември 2018 - март 2020 г. Последната творческа работилница бе "Рисунки върху коприна", проведе се в началото на март, а модератор бе Кристина Дограмаджиева.

Тогава дами от Сливен научиха тайните на рисуването върху коприна и създадоха уникални картини, които да бъдат излагани на благотворителни базари, организирани от ОДФ-Сливен.

Социална работилница е част от основната програма на фондация "Обществен дарителски фонд-Сливен". Фондът осъществява своята дейност с подкрепата на фондация "Работилница за граждански инициативи", с финансовата подкрепа на фондация "Чарлз Стюарт Мот".









Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ИЗЛОЖБИ  


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени