1.10.2020  Концерт по повод Международния ден на възрастните хора

 
Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.
  

14.00 часа Крепост "Туида"
  

С празничен концерт пенсионерски клубове от Сливен честваха Деня на възрастните хора, който се отбелязва по традиция на 1 октомври. Сред официалните гости на събитието, което се състоя на крепост "Туида", беше зам.-кметът Пепа Чиликова, която връчи поздравителен адрес от името на кмета Стефан Радев. В него той отправя пожелания към хората от третата възраст за крепко здраве, енергия и да бъдат обградени винаги с грижа и внимание от своите близки.

"Изразявам признателността си към приноса Ви за обществото, за трудолюбието и всеотдайността, за житейските уроци, които ни давате, за да сме по-добри хора и достойни ваши наследници. Приемете моите дълбоки уважения към мъдростта и опита ви!", се посочва още в поздравителния адрес от кмета Радев.

Поздравление към участниците и гостите на празника отправи и Пенка Симеонова, която е председател на "Съюз на пенсионерите 2004" – Сливен. От свое и от името на цялата сливенска пенсионерска общност тя благодари на Община Сливен в лицето на кмета Стефан Радев за оказаната подкрепа към нуждите на пенсионерските клубове, добрия диалог и ползотворното сътрудничество досега.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 КОНЦЕРТИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  ИнфоТуризъм Сливен,  Всички права запазени