10.08.2020  Ученици и учители от Хуманитарната гимназия "Дамян Дамянов"
`с награди от конкурса, посветен на Захарий Стоянов


Източник: Наблюдател.бг
Позоваването на източника е задължително.
  

На 6-ти септември – празник на Съединението на Княжество България и Източна Румелия, в къщата-музей на Захарий Стоянов в Медвен се проведе тържество, на което на ученици и учители от Профилираната хуманитарна гимназия "Дамян Дамянов" - Сливен бяха връчени награди за участието им в националния конкурс "От медвенските пасища до председателството на Народното събрание", организиран от редица държавни и общински институции.

Единадесетокласничката Мария Черкезова, победителка в конкурса,прочете отличеното си есе. След нея своите награди получиха съученичките и Александра Тодорова и Габриела Ненчева и Дейвид Дечев от десети клас. С грамоти за участие бяха удостоени Валентин Минчев от десети клас, Даяна Желева от девети клас и Полина Попова от осми клас.

Награди получиха и учителите - научни ръководители на учениците - Валери Милков и Дочка Андонова - Петрова. Специалното отличие за училище с най-много участници получи директорът на гимназията Жельо Радев. Гости на тържеството бяха родители на наградените ученици.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ, ОРГАНИЗИРАНИ ОТ НАШИ ПАРТНЬОРИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени