4.09.2020  Самостоятелна изложба
на Натали Киранова "Усещам
със сърцето си красотата на света"


Източник: Галерия "Май".
Позоваването на източника е задължително
.

Откриване: 4.09.2020, 17.30 часа, пред галерия "Май"

Председателят на представителството на СБХ в Сливен Илиян Урумов и председателят на Обществения съвет за сътрудничество с Бесарабско - Таврийската диаспора Иван Иванов, откриха на 4 септември в галерия "Май" дебютната изложба на художничката Натали Киранова "Усещам със сърцето си красотата на света".

Натали Киранова е бесарабска българка. Завършва художествено училище в град Болград, а след това продължава творческия си път като дизайнер.

Ключовата тема на картините, изложени от амбициозната художничка, е искрен и чист образ на околния свят, както тя го чувства. Творбите й включват също графика и абстракция. Те са едно преживяване на житейски впечатления и чувства, които са обзели художника.

На представянето на изложбата тази вечер присъстваха много гости, сред които бе и заместник-областния управител на Сливен, г-жа Димитринка Петкова.

Откриването се състоя при спазване на всички противоепидемиологични мерки за сигурност. Изложбата е отворена за посетители до 12 септември .2020 година.
   Още снимки от откриването на изложбата на страницата на ИнфоТуризъм във Facebook:Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ИЗЛОЖБИ  
 Галерия "МАЙ"