3.08.2020  Кметът Стефан Радев награди зрелостници-отличници

Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

Четиримата зрелостници на Сливен, които завършиха училище с отличен успех се срещнаха с кмета Стефан Радев. Той ги поздрави за успешното приключване на гимназиалния етап и високите резултати.

"Вашите постижения са забележителни. Знам колко труд и старание се изискват за тях. Вярвам, че ще продължите в този дух и ако сте все така упорити и следвате своите цели, светът ще бъде ваш. Ще запомните годината си на завършване и със сложната и динамична за всички нас обстановка, но така е било писано. Надявам се да се възползвате по най-добрия начин от шансовете и възможностите, които стоят пред вас, да се върнете един ден и да продължите пътя си тук, в родния град",
  пожела на отличниците кметът Радев.

Той поздрави още техните учители и родители, които са участвали активно в обучението им през годините. Приветствие към всички отправи и началникът на Регионалното управление на образованието – Сливен Милена Чолакова, която също присъства на награждаването.

Всеки един от зрелостниците получи сребърна възпоменателна монета "Старият бряст", енциклопедия и цветен албум с най-емблематичните за Сливен места.

Това са Ванина Вълкова, ученичка от Профилирана природо-математическа гимназия "Добри Чинтулов"-Сливен. Зрелостничката има успех отличен 6.00 по всички учебни предмети, вписани в дипломата за средно образование. През учебната 2019/2020 година Ванина полага три държавни зрелостни изпита, на които има пълен отличен успех. Ванесса Терзиева, ученичка от Профилирана гимназия с преподаване на западни езици "Захарий Стоянов"-Сливен. Тя има успех отличен 6.00 по всички учебни предмети, вписани в дипломата за средно образование. Ралица Жекова, ученичка от ППМГ "Добри Чинтулов"-Сливен, завършва с отличен успех по всички учебни предмети, вписани в дипломата за средно образование и изявени способности в областта на науката. Кристиана Кънева, ученичка от Национална художествена гимназия "Димитър Добрович"-Сливен. Завършва специалност "Иконопис" с отличен успех и оставя трайно присъствие в учебната дейност, артистичните изяви, творческия и спортен живот на гимназията. Награждавана е с редица отличия от изяви на регионално, национално и международно ниво.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени