9.05.2020  Денят на Европа във време на извънредно положение и пандемия

Източник: europedirect-sliven.eu Позоваването на източника е задължително.  

Поради извънредните обстоятелства, свързани с извънредното положение в България и пандемията на коронавируса, информационният център Европа Директно – Сливен няма възможност да проведе своите традиционни събития, посветени на Деня на Европа – 9 май.

Затова се налага да общоевропейският празник да бъде отбелязан с онлайн инициативи:

Виртуален Евробазар ‘2020 – ще направим виртуално представяне на участниците от всичките издания на Евробазара от 2016 до 2019 година (последвайте фейсбук страницата на базара)

 
Онлайн уроци и викторини за Европа във виртуалните класни стаи – всички класове, които желаят да се включат в тази инициатива, могат да се свържат с нас – ние ще им предоставим обучителни материали за провеждането на уроците, викторините и игрите в зависимост от възрастта на техните ученици.

Излъчване на записа на театралната постановка "Приказка за Европа" (на страницата ни във фейсбук, в канала ни в Yutube и по местните телевизии

Онлайн викторина за ЕС (на страницата във фейсбук)– всеки ден ще има загадка за нашите последователи, свързана с ЕС и държавите-членки. За най-активните и с най-много правилни отговори ще има награди: ваучери за книги, ваучери за пици, сувенири от нашия център и още… Европа Директно – Сливен

Телефон за връзка: 0882 73 01 88
e-mail: europedirectsliven@gmail.com
Интернет-сайт www.europedirect-sliven.eu
Facebook: https://www.facebook.com/europe.directsliven
Twitter: https://twitter.com/EDCSliven
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/europe-direct-sliven
Youtube: https://www.youtube.com/user/EDSliven/

Информационен център "Европа Директно – Сливен" е част от информационната мрежа Europe Direct и се поддържа от Фондация Европейски младежки инициативи, съфинансиран от Европейския съюз. "Европа Директно" е информационен център, който помага на гражданите да намерят отговорите на своите въпроси за Европейския съюз.

Центърът предлага всякакъв вид информация, свързана с Европейския съюз, включително за това какви са Вашите права и възможности като гражданин на Европейския съюз и как да ги използвате. Центърът може да предложи отговори на общи въпроси, а така също ако имате съвсем конкретен и специфичен въпрос може да Ви насочи към най-добрия източник на информация и консултации на европейско, национално, регионално и местно ниво.

За общи въпроси относно ЕС, можете да се свържете също и с Центъра за връзка Europe Direct или да се обадите на безплатната телефонна линия от всяка точка на Европа 00 800 67 89 10 11
или онлайн на https://europedirect.europa.eu
Съфинансирано от
Европейския съюз
  

 


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени