25.02.2020, 27.02.2020  Студентски форуми за по-безопасното
и по-отговорно използване на Интернет


Източник: Europe Direct Sliven    Позоваването на източника е задължително.  

25.02.2020, 12.00 часа, Медицински университет - Варна, Филиал Сливен
27.02.2020, 11.00 часа, Технически университет - София, Факултет и колеж – Сливен


 

Информационен център "Европа Директно" – Сливен и Местната комисия за борба с трафика на хора – Сливен организират два форума със студенти от Медицински университет – Варна, Филиал Сливен и Технически университет – София, Факултет и колеж – Сливен.

Те имат за цел да насърчат по-безопасното и по-отговорно използване на Интернет, който все по-често се използва като средство за набиране на хора с цел сексуална и трудова експлоатация.

Форумите са част от работната програма на Европа Директно Сливен за 2020 година и информационната кампания на МКБТХ – Сливен за превенция на трафика на хора и киберпрестъпността, в контекста на бързото развитие на технологиите и използването на интернет за рекламни услуги и набиране на жертви.

Събитията се организират по повод Международния ден за безопасен интернет, който тази година се отбеляза на 11 февруари 2020 г.





Информационен център "Европа Директно – Сливен" е част от информационната мрежа Europe Direct и се поддържа от Фондация Европейски младежки инициативи, съфинансиран от Европейския съюз. "Европа Директно" е информационен център, който помага на гражданите да намерят отговорите на своите въпроси за Европейския съюз.

Центърът предлага всякакъв вид информация, свързана с Европейския съюз, включително за това какви са Вашите права и възможности като гражданин на Европейския съюз и как да ги използвате. Центърът може да предложи отговори на общи въпроси, а така също ако имате съвсем конкретен и специфичен въпрос може да Ви насочи към най-добрия източник на информация и консултации на европейско, национално, регионално и местно ниво.

За общи въпроси относно ЕС, можете да се свържете също и с Центъра за връзка Europe Direct или да се обадите на безплатната телефонна линия от всяка точка на Европа 00 800 67 89 10 11
или онлайн на https://europedirect.europa.eu
Съфинансирано от
Европейския съюз
  

 


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени